Leklandet!

Ja vi bestämde oss för att åka till leklandet idag istället. Det var hur kul som hellst denna gången och Tindra äääälskade att leka där. Det har hon ju gjort gånger innan med men nu klättrade hon helt själv och var inte ens feg i fem minuter liksom. Så det var kul! Blev en del bilder med men jag hatar att fota inne i ett lekland. Bilderna blir inte bra med så dåliga objektiv. Måste ha bättre ljusstyrka för det blir inte bra med blixt heller. Blixtljuset liksom förvinner och allt blir pannkaka.. Nåja, nu var vi ju inte där för att fota utan för att leka med Tindra, hehe. Men ni får väl se bilderna ändå!Så nästa gång vi åker dit blir i slutet av denna månaden..möjligtvis början på nästa om någon är sugen att haka på!

Nu sitter jag här, alla sover förutom jag. Jag väntar på att hockeyn ska börja. Om jag orkar se den. Kanske skulle underhålla min man lite om han vill vakna, hehe. Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram på er!

2 thoughts on “Leklandet!

  1. åå va mysigt det ser ut! är det d där leklandet ni varit på förut. som va i mitten av flera städer. lr nån korsning.. d va någe sånt.. haha.. vet du va ja menar? =)

    ser ut som ni hade det kanon iaf..

    duuu om d kommer en till sån där så ska ja med se den 😀

    visst va d skumt med ams. ja hajjar ingeting. ska ringa å jaga imorrn.. suck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *