God afton!

Det blev en ganska fullspäckad dag ändå. Efter att Jespers mamma hämtat Tindra så åkte vi ut till Orust och hälsade på hemma hos Nixuz och Julia. Där blev det mat och film. Såg på American Virgin. Den var faktiskt rätt bra och man fick sig några skratt. Sen satt vi mest och tjötade och hade trevligt. Ungefär som det brukar vara när man umgås med dom. Så tack för ikväll! Det hanns även med en sväng på göksäter, hehe.

Imorn då? Jaa, vi sitter och disskuterar lite om vi skulle åkt till nordens ark. Vet dock inte vad det ska vara för väder imorn?`Men det hade varit trevligt. Ska prata lite mer med Jesper så får vi se vad vi kommer fram till. Hur som så kommer våran stora plutt hem imorrn. Känns otroligt tomt här hemma. För hon tar ju en enorm plats! Allt är så tyst och stilla.. Nåja imorrn kommer hon som sagt!

Mer har jag faktiskt inte att säga nu..ha en fortsatt trevlig kväll!

2 thoughts on “God afton!

  1. Go morron gomorron! Ja hoppas att ni får fint väder så att ni kan åka till Nordens park där är ju så fint, kan tro att Tindra gillar att vara där, det gjorde Jennifer i allafall, nä nu har hon just farit och jag sitter här och är riktigt nervös för hennes skull. Hon har ju teori prov nu kl.8.30 hoppas att hon klarar det men hon har varit jätte duktig på att plugga, ja ja hör av mej sedan Kram mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *