Tråkigt väder..

Inget roligt väder att vakna till när man somnade till underbart..suck! Men men, här ska man inte hänga läpp utan vi ska faktiskt ut och ränna även idag. Köpa blommor till rabatten och blomlådor. Måste även handla lite småsaker till maten, men sånt är livet. Sen ska vi ju greja här ute på baksidan OM det inte börjar regna. Då tänker inte jag stå lutad i rabatten i alla fall, det kan jag lova, hehe.

Sen har jag även uppdaterat min träningsblogg. Ni kan ju alltid gå in och kika ni som är intresserade!

Snart ska jag hoppa in i duschen en snabbis, sen väcka gubben och rappa på lite för parkeringstiden går ut 10.38.
Ha en trevlig dag, hinner inte skriva mer!

4 thoughts on “Tråkigt väder..

  1. jo nä ja kan inte heller äta p-piller..
    En kompis till mig ska snart ha barn, nästa månad till o med…hon hade p-plåster då hon blev gravid 😉 S men det e ju bara testa o se vad du klarar av bäst…

  2. Hejsan tjejen. jag har nått bra åt dig när det är dåligt väder! 🙂 Jag har alltid vilja fixa utseendet på bloggen man är sämst. ser ju att du kan det här. Kanske du vill hjälpa mig? kram på dig och hoppas allt går bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *