Lite bilder och annat om dagen..

Efter att vi hämtade Tindra på dagis har vi varit ute i stort sett hela dagen. Bortsett från att vi gick in och käkade. Har varit mysigt. Tindra har varit överlycklig att det gick så lätt att köra bobbycar nu när dom äntligen har sopat här inne på gården. Sen har hon sprungit runt och lekt och gungat. Ja ni får se bilderna istället.



Det var alla bilder från idag. Imorn kommer det nog inte bli så många bilder. Vi ska ut till torp och greja så det kommer nog inte bli så mycket till uppdatering heller. Men nu ska jag i alla fall greja med en design så ni får ha en fortsatt trevlig kväll! Kram på er!

4 thoughts on “Lite bilder och annat om dagen..

  1. hej du! vad fina bilder 🙂 ser ut som att ni haft en härlig dag. Stackars Molly som fått spruta 🙁 jag gillar inte heller sprutor och tror samma som dig, att det gör mer ont i oss när våra små får sprutor 😉
    Shit vad jobbigt att gå upp så tidigt! varje dag!! man har det rätt så bra, men det blir säker samma för oss när liten kommer…men man kan ju hoppas på att denna lilla är lika bra på att sova som Wilmer är ha,ha.
    kram,kram.

  2. Vilka härliga bilder …
    Här uppe har vi så mycket snö än . Grrr
    Men vi har ju härliga dagar så det dröjer nog inte allt för länge innan vi får se gräset vi med hehehe.
    Ta hand om er

  3. Så härligt ni verkar ha det! grönt gräs och allt : ) Här i Piteå är det bara sand och brun snö haha, men det tinar upp så småningom ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *