Imorrn smäller det!

Ja imorn är det äntligen dags för dopet. Ska bli skönt att ha det gjort faktiskt. Så vi kommer bege oss hemmifrån vid 10 för att åka och ställa iordning. Sen ska tårtorna hämtas och sånt. Så det ska bli skönt faktiskt. Sen får vi väl se hur många bilder det kommer bli. Jag har ju lite svårt att fota vårat eget dop liksom men jag ska sätta kameran i händerna på Malin Krewer, hehe. Så jag ska ställa mig i kyrkan och kolla lite hur ljuset är och försöka ställa in inställningarna. Även se om det behövs någon blixt och sådär. Funderar även på om man kanske skulle ta med sig stativet och reflexskärmen och passa på att ta en familjebild när man kan få lite snyggare bakgrund. Men som sagt, vi får se om jag orkar dra med mig allt sånt. Jag och ungarna ska åka buss dit. Blir krångligt att be någon köra oss med bilstolar och allt sånt. Hur som hellst så ska det nog bli trevligt! Men jag kan säga att det kommer bli dålig uppdatering imorn i alla fall. Får se om jag orkar slänga in alla bilder imornkväll eller om ni får se dom på söndag.

Idag då? Ja, min syster och hennes pojkvän har anlänt efter många om och men, haha! Behöver inte gå in på några detaljer.. Sen blev det torp! Har köpt en sängmobil, en klänning(Tindras), en body och strumpbyxor(Mollys) och så en massa mat förståss. Nu ska jag ta fram kläderna som vi alla ska ha på oss imorn och se så att inget är smutsigt eller så, så att jag inte behöver slänga nått i tvättmaskin.

Nä nu får jag nog gå och plocka och packa skötväskor och sånt. Ha en fortsatt trevlig kväll!

One thought on “Imorrn smäller det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *