God morgon *gäsp*

Kattfan i huset väckte våran kära Molly klockan halv 7 imorse. Visst, halv 7 är väl inte så tidigt egentligen. Speciellt inte eftersom jag somnade innan 22 igårkväll, haha! Måntro om man börjar bli gammal…? Eller så kanske man är småbarnsförälder där ena föräldern är sjuk? Det tror jag mer på, haha! Fast jag kan iofs inte garantera att inte Jesper håller på att bli gammal..han fyller ju faktiskt hela 27 år den 26 april.

Vad ska familjen Andersson hitta på idag då? Jo, jag har skickat iväg Jesper till akuten i alla fall. Han har så jäkla ont i halsen, hostar som aldrig förr (inte sen vi träffades iaf) och inget hjälper. Så jag hoppas att han kan få penicillin. Eller i alla fall någon bättre hostmedicin. Det starkaste könet (alltså kvinnorna) i familjen sitter just nu och tittar på pippi. Jag fick muta med det för att inte Tindra skulle börja gråta när Jesper åkte till akuten och hon inte fick följa. Molly ligger och sover. Än så länge verkar i alla fall hon vara lite piggare idag och åt en hel flaska nu på morgonen. Men sen när hon vaknat och ätit så tror jag att vi ska klä på oss och gå ut. Men jag vill gärna att Tindra äter lite mer först. Hon har bara ätit en halv flaska. Men jag hade ju behövt städa med. Kanske jag kan göra medan Tindra vilar. Annars gör jag det sen. Prioritering kallas det. Barnen är viktigare än städning punkt slut!

Var meningen att vi skulle få främmande ikväll för att grilla. Men jag vet inte om det blir så nu med tanke på att vi fortfarande har sjukstuga här hemma. Helt otroligt att inte jag har blivit sjuk än föresten..*peppar peppar* Jag trodde igår att jag skulle bli stensjuk men jag tror nog att det berodde på tröttheten p.g.a sömnbrist under natten.

Men nu har jag ett problem. Jag vet inte längre vad vi ska äta idag. Jag måste komma på det snabbt. Undra om Jesper orkar stanna och köpa någon köttbit på spara innan han kommer hem sen.. Måste nog skicka ett sms och fråga honom. Vill ju inte gärna utsätta han för onödiga påfrestningar. Karlar har ju en tendens att bli extra sköra under sjukdom, moahaha!

Nää nu ska jag sluta mobbas och se om jag kanske kaaanske hinner kika några bloggar innan Molly vaknar och pippi slutar, haha! Ha en trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.