En rolig historia!

Nu ska ni få höra en rolig historia. Det var en tjej (läs jag) som hade bestämt sig för att vaxa benen. Var taggad till tusen! Värmde vaxet i händerna, en annan tjej drog och fittifaaaan vad ont det gjorde!!! Hon bestämde sig för att hon behövde en redig stark jävel. Men sånt hade hon ju givetvis inte stående i detta hushållet. Det enda hon hade var en iskall TT (öl). Gick och hämtade den i hopp om att det skulle göra mindre ont. Men där bedrog hon sig. Smärtan eskalerade och tjejen svor och skrek i dotterns fleecefilt. Kände på benen och där fanns…STUBB!? Hennes hår sitter verkligen som berget och gick bara av. NO MORE! Jag pallade alltså ett ben sen gav jag upp. Aldrig mer! Hur i helvete ska man förklara för världen att man lyckats klämma ut två ungar men man klarar faan inte av att vaxa benen! Sug på den karamellen… Bjussar på två otrooooligt vackra bilder..

Inte läckert….

Nu har jag i alla fall beställt hem 6 säsongen av one tree hill också, hihi. Dom hade rea på cdon så jag passade på. LÄNGTA LÄNGTA!

Nä nu ska jag sätta mig och uppdatera min träningsblogg lite. Känns som att det är dags.. Ni hittar dit va? (https://mandarinklyfta.se/traning)

Maria: Vad kul att du hittat min blogg och vilket sammanträffande att våra små bebisar (läs barn) är födda på samma datum! Vart bor du? Och supertack för den fina komplimangen om mina bilder! 🙂

Avslutar här med en sötis..

7 thoughts on “En rolig historia!

  1. Fast om du provar att vaxa några gånger till så blir det en baggis efter ett tag. Första gången höll jag på att dö, men nu kan jag till och med göra det på mig själv utan problem. Man blir härdad! =)

  2. HAHAHA! Benen är lätt som en plätt o vaxa, värre är det med bikinilinjen 😉 Du kommer vänja dig! De första dragen gör ondast, sen domnar det av liksom..

  3. Ja jag håller då med dig. Att vaxa benen är ingen hit, men att göra det på någon annan är himmla rolig haha 😛

  4. Ja visst va de ett sammanträffande:) Va du beräknad det datumet? Jag bor strax utanför Sollefteå..Va kan de vara..ca 10mil norr om sundsvall, lr nordväst? Saksamma uppåt iaf:) Grattis till minsta tösen oxå:)
    Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *