Hmm..undra..

Undra hur många jag gett ut lösenordet till egentlingen? Jag VET att jag inte har gett ut det till Jespers släkt och det kommer jag inte göra heller. Och jag hoppas att ingen av er som läser min blogg nu ger ut lösenordet till nån. För då kommer jag nog sluta blogga tror jag. Då lägger jag ner hela skiten. Men men, det återstår att se. Min snälla lillasyster ALEX hade ju redan hunnit skvallra för våran mormor att vi gift oss 😉 Fy på dig skitunge!! Men men, nu vet alla om det i alla fall, så det är inte längre hemligt. Så nu får ni disskutera det med vem ni vill, haha. Vi måste verkligen vara ett hett disskusionsämne.

Jag hade velat hitta på nått idag. Är fruktansvärt rastlös. Ska väl slänga in en tvätt i maskinen men jag vill komma UT! Men nu har jag ju sånt jävla skavsår som fastnar i sockarna så jag kan inte ens ha några skor på mig. Grr!! Ska nog aldrig mer gå i högklackat, man bara skadar sig, haha. Ballerinaskor is the shit! Eller nää, FOPPATOFFLOR is the shit! Fasst dom är mindre sköna att gå i när det är blött ute eller när det är snö, hehe. Jag funderar på att köpa mig dom vinterskorna som jag hittat på dinsko. Men vi får se. Måste väl fjäska lite för gubben, haha.

Men nu ska jag i alla fall försöka hitta mig nått att käka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *